Nyt Frihedsmuseum

Følg med i genopbygningen af Frihedsmuseet

Hvem skal tegne det nye Frihedsmuseum? Offentliggørelse af vinderforslaget for Det nye Frihedsmuseum

Indbudt projektkonkurrence, København
Dommerbetænkning, maj 2015

Frihedsmuseet – Dommerbetænkning (PDF 35MB, høj opløsning)

Frihedsmuseet – Dommerbetænkning (PDF 13MB, lav opløsning)

Som det kan læses i dommerbetænkningen, er vinderforslaget udarbejdet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter (ophavsret) i samarbejde med EKJ Rådgivende Ingeniører; Esbensen Rådgivende Ingeniører og ÅF Lihting – Hansen og Henneberg . Konsulenter: Steen Bo Mortensen, Gade og Mortensen Akustik; Steen Høyer, professor, arkitekt, konsulent landskab.Projektteam Lundgaard & Tranberg: Lene Tranberg; Peter Thorsen; Filip Heiberg; Jonathan M. Houser; Stine Nyegaard; Jens Jacob Juel Christensen.

Pressemeddelelse i forbindelse med offentliggørelsen af vinderprojektet for Det nye Frihedsmuseum.

View1_28mm_1100x350

Skitsetegning af vinderforslaget for Det nye Frihedsmuseum, tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

Plan-02-04

Plan00-02